Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κόστα Ρίκα

Κόστα Ρίκα από 3.270€

Η χώρα αυτή της Κεντρικής Αμερικής είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Η Κόστα Ρίκα είναι από τις πλέον αναπτυγμένες χώρες στην περιοχή, οι κάτοικοί της δηλώνουν ευτυχισμένοι ενώ από το 1946 δεν διαθέτει στρατό. Παρόλο που βρίσκεται σε μια περιοχή όπου οι στρατιωτικές δικτατορίες και τα πραξικοπήματα είναι ιδιαίτερα συχνά. Πώς τα καταφέρνει η μαγική Κόστα Ρίκα; Θα το ανακαλύψετε με οδηγό το Exotic Tours.

Κόστα Ρίκα σημαίνει στα ισπανικά «πλούσια ακτή». Είναι πάμπλουτη σε βιοποικιλότητα (κατέχει το 5% της παγκόσμιας βιοποικιλότητας, ποσοστό πολύ υψηλό για μια τόσο μικρή χώρα). Προσανατολισμένη στην οικολογία και την ανάπτυξη του πράσινου περιβάλλοντος, έφτασε σήμερα να διαθέτει δέντρα στο μισό της έκτασής της, όταν το 1980 το ποσοστό αυτό ήταν στο 20%. Η Κόστα Ρίκα αναδείχθηκε πιο πράσινη χώρα στον κόσμο το 2009. Διαθέτει εκπληκτικές παραλίες, ενώ το Σαν Χοσέ, η πρωτεύουσά της είναι εξαιρετικά γραφική, με τα στοιχεία της Ισπανικής αποικιοκρατίας η οποία έληξε το 1821, με την ανεξαρτησία της χώρας.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ευχάριστα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register