Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ομάν

Ομάν

Στο σουλτανάτο αυτό της Μέσης Ανατολής, θα ανακαλύψετε την εμπειρία της εξερεύνησης μιας από τις πιο ιδιαίτερες χώρες της περιοχής, με το Exotic Tours. Το Ομάν έχει υπάρξει αποικία των Πορτογάλων ενώ και το ίδιο είχε επεκταθεί στις ανατολικές ακτές της Αφρικής, διώχνοντας του Πορτογάλους από τη Ζανζιβάρη και γύρω από τη Μοζαμβίκη.

Σήμερα είναι μια σύγχρονη χώρα της Μέσης Ανατολής, με σημαντικές διαφοροποιήσεις (προς το πιο ανεκτικό) από τις υπόλοιπες σε ζητήματα όπως η θέση της γυναίκας, αν και οι κάτοικοί του ήταν από τους πρώτους που ασπάστηκαν το Ισλάμ.

Χάρη στο πετρέλαιο, απολαμβάνουν ένα καλό επίπεδο ζωής, αν και τα αποθέματα λιγοστεύουν. Είναι από τις πιο αραιοκατοικημένες χώρες στον κόσμο, με ερήμους, οάσεις, υπερσύγχρονες πόλεις και το εξωτικό Μουσκάτ να σας προσκαλεί σε μια γνωριμία με την εκπληκτικών χρωμάτων πολυτέλειά του.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ανατολίτικα ταξίδια της ζωής σας!

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ευχάριστα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register