Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μποτσουάνα

Μποτσουάνα

Η εξωτική Μποτσουάνα είναι ανεξάρτητη λίγο παραπάνω από 50 χρόνια μόνο. Η άλλοτε βρετανική αποικία υπήρξε μια από τις πιο φτωχές χώρες στον κόσμο, με κατά κεφαλήν εισόδημα περίπου 70 δολάρια το χρόνο, στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Σήμερα, ωστόσο, η Μποτσουάνα έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του πλανήτη, με κατά κεφαλήν εισόδημα περίπου 16.400 δολάρια το χρόνο. Με το Exotic Tours θα γνωρίσετε μια από τις πιο δημοκρατικές χώρες της Αφρικής, η οποία κατάφερε να εξαφανίσει τη διαφθορά και να κερδίσει το χαμένο έδαφος των περασμένων αιώνων.

Η πρωτεύουσα Γκαμπρόν θυμίζει Δυτική Ευρώπη. Μεγάλες λεωφόροι, ησυχία, πάρκα, γυάλινα κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα δημιουργούν ένα ήσυχο περιβάλλον. Η Γκαμπρόν είναι η πιο ασφαλής πόλη της Αφρικής. Δε θα παραλείψετε το σαφάρι με ελέφαντες στη χώρα, ενώ θα απολαύσετε την υπέροχη φύση της αραιοκατοικημένης αυτής χώρας. Θα επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες και ιδέες σχετικά με την απόλυτη μεταμόρφωση της άλλοτε πάμφτωχης χώρας.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register