Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Τανζανία

Τανζανία

Η Τανζανία, η «ήρεμη δύναμη» της Αφρικής, είναι ένας ανερχόμενος προορισμός στη Μαύρη Ήπειρο που προσελκύει τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο. Ένα ταξίδι στη γη όπου ο άνθρωπος έκανε τα πρώτα του βήματα εκατομμύρια χρόνια πριν μόνο αμέτρητες συγκινήσεις θα σας χαρίσει. Κιλιμάντζαρο, λίμνες Τανγκανίκα και Βικτόρια, Σερεγκέτι, Νγκόρο Νγκόρο, λίμνη Μανιάρα, Ζανζιβάρη, ζούγκλα, η φυλή των Μασάι, σαφάρι στα αχανή πάρκα, αλλά και ατελείωτες λευκές παραλίες… Η Τανζανία είναι ανεξάντλητος προορισμός και ένα ταξίδι σε αυτήν την τεράστια χώρα χρειάζεται έναν καλό… ξεναγό. Εμείς εδώ, στην Exotic Tours, θα χαρούμε να σας τη συστήσουμε και να σας μυήσουμε στις άπειρες ομορφιές της.

Εδώ ο προορισμός που θα σας κλέψει την καρδιά δεν είναι ένας, αλλά πολύ περισσότεροι και εντελώς διαφορετικοί. Ταξίδι όπου οι εικόνες εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη και κάθε προορισμός φανερώνει το μεγαλείο της φύσης! Η Τανζανία έχει το πιο ψηλό βουνό της Αφρικής, το μυθικό Κιλιμάντζαρο, και δύο από τις μεγαλύτερες λίμνες του κόσμου, την Τανγκανίκα και τη Βικτόρια. Διαθέτει δε και εκπληκτικές παραλίες και σπάνια βιοποικιλότητα.

Στο ταξίδι σας στην Τανζανία θα διαπιστώσετε ότι η χώρα αυτή έχει μια δική της πολιτική για το σαφάρι, από την οποία εισπράττει ένα μεγάλο μέρος των τουριστικών εσόδων της. Η Τανζανία είναι το ιδανικό ταξίδι για να έρθετε σε επαφή με την αφρικανική ζούγκλα, ο απόλυτος προορισμός για σαφάρι στην άγρια φύση! Στις βόρειες επαρχίες της βρίσκονται τα τρία σημαντικότερα, από πλευράς πανίδας, πάρκα της Αφρικής: το Σερεγκέτι, το Νγκόρο Νγκόρο και η λίμνη Μανιάρα. Ένας επίσης σημαντικός προορισμός εδώ είναι και το γειτονικό υψίπεδο του Λονγκίντο, η πατρώα γη των Μασάι. Οι προστατευμένες αυτές περιοχές μαζί με το υψίπεδο του Λονγκίντο είναι από τα ελάχιστα μέρη του κόσμου που η οργανωμένη περιήγηση είναι από μόνη της ένα ντοκιμαντέρ.

Όμως η Τανζανία έχει και μια άλλη πλευρά και θα το διαπιστώσετε στο ταξίδι σας αυτό. Έπειτα από ένα σαφάρι είναι πάντα καλό να περάσετε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας στη θάλασσα – η Τανζανία πάλι δεν απογοητεύει. Προορισμός σας τα εξωτικά νησιά των μπαχαρικών, η Ζανζιβάρη και η Πέμπα. Με ατελείωτα χιλιόμετρα μακριών λευκών παραλιών και απίστευτων κοραλλιογενών υφάλων, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στον δικό σας παράδεισο του Ινδικού. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε εξωτικά πιάτα θαλασσινών και να παρακολουθήσετε όμορφα ηλιοβασιλέματα. Δεν είναι περίεργο ότι αυτό το κομμάτι της Τανζανίας είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος.

Γοητευτική και παρθένα, εξωτική και εντυπωσιακή, η Τανζανία σάς καλεί να την ανακαλύψετε.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register