Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Βιετνάμ

Βιετνάμ από 2.240€

Μια απ τις πλέον πιο ασφαλείς περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, με υπέροχα τοπία, ασβεστολιθικούς κατάφυτους βράχους, ζούγκλες με άγρια βλάστηση ζεστά πεντακάθαρα νερά και δεκάδες παραλίες. Στην εικόνα του Βιετνάμ κρύβονται εικόνες με, εντυπωσιακές παγόδες, τεράστιους ορυζώνες, αιωνόβια δέντρα και δεκάδες υπαίθριες αγορές.

Η καθημερινότητα των κατοίκων κυλά στους ήρεμους ρυθμούς, καλλιεργούν ρύζι, ψαρεύουν στις εξωτικές ακτές, κάνουν χειροτεχνίες. Μια χώρα ξαναγεννιέται, ένας «παράδεισος» επανεφεύρει τον εαυτό του, μια λωρίδα γης διεκδικεί ισότιμα την -ταξιδιωτική -θέση της στον πλανήτη

Η ατμοσφαιρική Χο Τσι Μινχ που ακόμα και σήμερα ονομάζεται από πολλούς ντόπιους Σαϊγκόν, η πρωτεύουσα Ανόι με τα στενά σοκάκια και τα ατέλειωτα παραδοσιακά προϊόντα, το Χοϊ Αν ένα ζωντανό μουσείο του 17ου , η Hue, παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα στην εποχή της Δυναστείας Nguyen, αλλά και ο μοναδικός κόλπος Ha Long, με τα 3.000 νησάκια, χαρακτηρισμένος από την UNESCO ως βιότοπος παγκόσμιας οικολογικής αξίας είναι λίγα μόνο από τα μοναδικά αξιοθέατα του Βιετνάμ.

Η εξαιρετική του κουζίνα, οι ατέλειωτες παραλίες αλλά και η πιο σπουδαία του όμως περιουσία η γλυκύτητα και η ομορφιά των κατοίκων του, σε αιχμαλωτίζει για πάντα με τη μαγεία και την ομορφιά της.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register