Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Νότια Κορέα

Νότια Κορέα

Νότια Κορέα, μια χώρα με πολλές αντιθέσεις που όμως συνδυάζει τόσο υπέροχα! Πανέμορφα τοπία με καταπράσινες εκτάσεις, γραφικές παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και μεγαλοπρεπείς μεγαλουπόλεις με ουρανοξύστες και πολύβουα εμπορικά κέντρα.

Τα πάντα στηρίζονται στη τεχνολογία, ωστόσο σε συνδυασμό με πλούσια πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν μια πιο ιδιαίτερη φιλοσοφία και ανθρωποκεντρική κοσμοθεωρία.
Επιπροσθέτως, η ευγένεια και ο σεβασμός των ντόπιων προς τους τουρίστες σε «σκλαβώνουν» από τη πρώτη στιγμή.

Βυθιστείτε στη Σεούλ, τη 3η οικονομική υπερδύναμη της Ασίας. Μια πόλη που ποτέ δε κοιμάται και βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση. Ιδρύθηκε πάνω σε αιώνες παράδοσης που εκδηλώνονται στην καθημερινή φαντασμαγορία της και στα σχολαστικά ανακατασκευασμένα παλάτια, ή στα άσματα των σαμάνων στην πλαγιά ενός λόφου. Η Σεούλ είναι με λίγα λόγια ένα σύγχρονο αστικό θαύμα. Δύσκολα θα βρείτε μια γωνία χωρίς να ανακαλύψετε ένα ταξιδιωτικό booth, ένα σταθμό του μετρό ή ταξί που θα διευκολύνει το δρόμο για την επόμενη ανακάλυψη σας σε αυτή τη πολύπλευρη μητρόπολη.

To συμπαγές μέγεθος της Νότιας Κορέας και η εξαιρετική υποδομή των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει ως αποτέλεσμα την άμεση χαλάρωση σας από τη πανέμορφη πόλη της Σεούλ με μια εξαιρετικά όμορφη πορεία προς τις κορυφές των βραχωδών βουνών που περικλείονται από πυκνά δάση και εθνικά πάρκα. Ζήστε την ηρεμία ενός βουδιστικού ναού, ένα καταφύγιο όπου το κορνάρισμα της κυκλοφορίας αντικαθίσταται από τα ρυθμικά άσματα των πρωινών ψαλμών και της πρωινής αύρας.

Και φυσικά οι δραστηριότητες στη χώρα δε τελειώνουν ποτέ. Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να γιορτάσουν οι Κορεάτες και είναι τόσο πρόθυμοι όσο και χαρούμενοι στο να μοιραστούν μαζί σας τον πολιτισμό τους, ανεξάρτητα από τους γλωσσικούς φραγμούς.

Παράλληλα, μπορείτε να αφεθείτε σε ένα γαστρονομικό πάνθεον δεκάδων γεύσεων που θα εξιτάρουν και τους πιο απαιτητικούς, καθώς η κουζίνα της Νότιας Κορέας συγκαταλέγεται στις καλύτερες της Ασίας!

Εμείς από τη μεριά μας θα φροντίσουμε να έχετε μια αλησμόνητη εμπειρία!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register