Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Φινλανδία

Φινλανδία

Η Φινλανδία είναι η χώρα που τα έχει όλα. Δάση, λίμνες, νησιά και βέβαια το χωριό του Άη Βασίλη! Από το κοσμοπολίτικο Ελσίνκι μέχρι τα δάση της περιοχής Karelia και από την περιοχή των Χιλίων Λιμνών του Βορρά μέχρι το Ροβανιέμι, την πατρίδα του Αϊ-Βασίλη, η Φινλανδία αποτελεί έναν εντυπωσιακό φυσιολατρικό προορισμό. Επίσης, το βόρειο σέλας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα και στην Ευρώπη, τα καλύτερα μέρη για να δείτε το βόρειο σέλας είναι η βόρεια Νορβηγία, η βόρεια Φινλανδία, η βόρεια Σουηδία και η Ισλανδία.

Για δραστηριότητες με χιόνι, κατάλληλη περίδος είναι από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, αποτελεί επίσης ιδανικό προορισμό για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Για τον ήλιο της άνοιξης και την αναβίωση της φύσης μετά τον χειμώνα, ιδανικό το ταξίδι από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο.  Για ζεστές καλοκαιρινές μέρες και πολλές εκδηλώσεις, επιλέξτε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ενώ για το μοναδικό χρώμα του φθινοπώρου, επισκεφθείτε την Φινλανδία Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Το Ροβανιέμι, η πόλη της Φινλανδίας και η πολιτιστική πρωτεύουσα της περιφέρειας της Λαπωνίας, είναι η πατρίδα του Άγιου Βασίλη. Στο Ροβανιέμι θα βρείτε πολλά μουσεία, ερευνητικά κέντρα και μουσικές σκηνές –όπως το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Pilke , την Ορχήστρα Δωματίου της Λαπωνίας , και το Korundi, το Σπίτι του Πολιτισμού, το οποίο στεγάζει επίσης το Μουσείο Τέχνης. Το Άρκτικουμ είναι το σημαντικότερο μουσείο της πόλης και οι μόνιμες εκθέσεις του προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την ιστορία της Αρκτικής.

Τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία μπορείτε να τη βιώσετε κάθε μέρα του χρόνου σε μέρη όπως το χωριό του Άη Βασίλη και το SantaPark. To  Santapark αποτελεί θεματικό πάρκο για την εποχή των Χριστουγέννων και έχει ψηφιστεί ως κορυφαίος προορισμός των Χριστουγέννων στον κόσμο. Απίστευτη εμπειρία είναι η βόλτα με έλκηθρο που το σέρνουν τάρανδοι ή χάσκι στα απέραντα χιονισμένα δάση όπως επίσης είναι η διάσχιση της παγωμένης στέπας με snowmobile.

Στα νότια της Φινλανδίας το Ελσίνκι, μια πόλη γεμάτη πάρκα, λίμνες, γέφυρες και κανάλια. Χαρακτηριστική εικόνα του Ελσίνκι είναι εκείνη του λιμανιού με τα παγοθραυστικά και τα τεράστια φεριμπότ, με το παλιό λιμάνι να αποτελεί την καρδιά της πόλης. Τα εντυπωσιακά νεοκλασικά της κτίρια συνυπάρχουν αρμονικά με τις μοντέρνες κατασκευές, καθώς θεωρείται η χώρα που πρωτοπορεί στο ντιζάιν σε διεθνές επίπεδο. Ιδανικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, περιπλανηθείτε στη λεωφόρο Esplanadi με τις γκαλερί τέχνης για λίγες στιγμές χαλάρωσης στα cafes και τα πάρκα. Το ταξίδι στο Ελσίνκι σίγουρα δημιουργεί την αίσθηση ενός κόσμου οργανωμένου και φιλικού που πάντα συναρπάζει.

Μην αμελείσετε να επιδοθείτε στο εθνικό σπορ των Φινλανδών, τη σάουνα! Πρόκειται για την αγαπημένη ασχολία των Φινλανδών, καθώς τους βοηθά να αντιμετωπίσουν το κρύο.  Αυτή η χαλαρωτική εμπειρία παρέχεται σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία του Ελσίνκι.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register