Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Λομπόκ

Λομπόκ

Μόλις 25 λεπτά από το Μπαλί με πτήση ή δυο ώρες με καταμαράν, το Λόμποκ είναι το μέχρι πρόσφατα «άγνωστο» μυστικό της Ινδονησίας και το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας το συστήσει. Μια παρθένα γη με τεράστιες εκτάσεις από φυτείες καρύδας και μπανάνες σας περιμένει, προσφέροντας πολυτελέστατα resort με υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, τροπικά δάση, εντυπωσιακούς καταρράκτες και τεράστια ποικιλία φυτών και λουλουδιών. Την ημέρα θα κολυμπάτε στις εξωτικές παραλίες και τα απογεύματα θα ανακαλύπτετε τις «μυρωδιές» αυτού του πανέμορφου τόπου, την τέχνη του Λόμποκ που αναμειγνύει μοτίβα από Μπαλί, Ιάβα και Πολυνησία.

Η παραδοσιακή του κουζίνα θα σας μαγέψει. Ψάρια εκπληκτικά μαγειρεμένα, λαχανικά και φρούτα κάθε χρώματος, εξωτικές γεύσεις προορισμένες για την απόλαυση θα ολοκληρώσουν την εμπειρία σας.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ευωδιαστά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register