Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μεξικό

Μεξικό από 3.070€

Πολύχρωμο, πικάντικο, ενδιαφέρον Mexico! Από τον Ειρηνικό μέχρι τον Ατλαντικό, από το ποτάμι Rio Grande μέχρι τη ζούγκλα Las Chiapas, το Μεξικό είναι μεγάλο, διαφορετικό και μοναδικό.

Ξεχωριστά αξιοθέατα, λαμπρά μνημεία, τέχνη και πολιτισμός που παραμένει ολοζώντανος μέσα από την πάροδο των αιώνων. Κρυστάλλινα νερά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή ενδοχώρα, εικόνες και χρώματα που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε, να ταξιδέψετε μέσα στον χρόνο, σε μια άλλη εποχή. Το Μεξικό είναι πάντα μοναδικό.

Ξεκινήστε από το Mexico city… τη πύλη εισόδου στην Κεντρική Αμερική. Σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα η απέραντη μητρόπολη, χτίστηκε το 1326 από τους Αζτέκους και πέρασε το 1519 στους Ισπανούς κατακτητές. Με τις αντιφάσεις , το πλούτο κα τη φτώχια σε απόλυτη σχέση, με τη Frida Cahlo και τους πίνακες της, τα ισπανικά της κατάλοιπα αλλά και το γεμάτο συναίσθημα και χρώμα τραγούδι τωνMariachi είναι μια πόλη που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Στο Μεξικό θα πάρετε γεύση από τον πολιτισμό των Maya σε μέρη όπως το Chichen-Itza, η Merida, το Uxmal, το Palenque . Θα χαρείτε ατέλειωτη λευκή άμμο και σμαραγδένια νερά στο Cancun. Θα κάντε snorkeling στους υφάλους του Cozumel και πάνω από όλα να νοιώσετε την ξεχωριστή ενέργεια ενός τόπου θα είναι μια αρχαία μείξη πολιτισμών , με ζωντανούς τους θρύλους και τις παραδόσεις του. Το Μεξικό είναι πάντα μοναδικό, όπως και η τεκίλα του.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register