Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κέηπ Τάουν

Κέηπ Τάουν

Η παλαιότερη πόλη της Αφρικής είναι, για πολλούς, η ωραιότερη στον κόσμο. Έχει χτιστεί στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου που καταλήγει στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας κι είναι μια σύγχρονη μοντέρνα μεγαλούπολη, με πανέμορφη φύση και το Exotic Tours θα σας βοηθήσει να την ανακαλύψετε.

Η γοητεία του Κέιπ Τάουν οφείλεται στην προνομιακή θέση όπου έχει χτιστεί και στη συνύπαρξη των σύγχρονων κτιρίων με τα κτίρια από την εποχή της αποικιοκρατίας στη Νότια Αφρική. Πρώτοι οι Ολλανδοί την αποίκησαν, με τους Άγγλους να ακολουθούν. Το λιμάνι του Κέιπ Τάουν ήταν εκείνο που πρώτο ξεσηκώθηκε εναντίον των φυλετικών διακρίσεων και πρωτοστάτησε στο κίνημα για την απελευθέρωση του ηγέτη της χώρας Νέλσον Μαντέλα. Εκεί θα δείτε το δημαρχείο από όπου μίλησε όταν απελευθερώθηκε, ενώ στην κεντρική πλατεία της πόλης θα κάνετε τη γνωριμία σας με την παραδοσιακή κουλτούρα της Αφρικής.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register