Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Νησιά Φίτζι

Νησιά Φίτζι

Είναι από τις χώρες που κάνουν πρώτες Πρωτοχρονιά, ενώ εμείς ακόμη χαλαρώνουμε το μεσημέρι της παραμονής. Τα Φίτζι βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου, σε σχέση με την Ευρώπη, ωστόσο οι Ευρωπαίοι είναι εκείνοι οι οποίοι τα ανακάλυψαν. Από το 1874 οι Βρετανοί τα είχαν υπό τον έλεγχό τους, για 100 χρόνια περίπου. Η χώρα περιλαμβάνει 322 νησιά, από τα οποία κατοικούνται 106 και το Exotic Tours θα σας προτείνει την ιδανική διαμονή στα Φίτζι.

Θα εντυπωσιαστείτε από τα βουνά τους, αλλά θα ξετρελαθείτε με τα τροπικά δάση και τις μαγευτικές παραλίες. Τα νερά τους, βγαλμένα από τα πιο cool όνειρά σας, το μωσαϊκό των φυλών που θα συναντήσετε (αυτόχθονες, Ινδοί, Κινέζοι, Ευρωπαίοι) δημιουργούν μια κουλτούρα πολύχρωμη, με την αρχιτεκτονική, τη μουσική και το χορό τους να έχουν δεχτεί επιρροές από όλο τον κόσμο. Στα Φίτζι θα ζήσετε τις διακοπές της ζωής σας, σε εκπληκτικά ξενοδοχεία και θα απολαύσετε μοναδικά spa treatments σε ένα περιβάλλον απόλυτα cool.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο τροπικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register