Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς το Λας Βέγκας σε κάποιον που δεν το έχει επισκεφθεί. Είναι το πιο φωτεινό σημείο του πλανήτη Γη, αφού μαζί με τα εκατομμύρια φώτα του, λάμπουν και οι χιλιάδες επισκέπτες του. Το Λας Βέγκας είναι μια μοναδική στον κόσμο καζινούπολη, που προσελκύει τεράστιο αριθμό επισκεπτών, περίπου 40 εκατομμύρια. Θεωρείται αδύνατον να ταξιδέψει κανείς μόνο μια φορά στο Βέγκας και αυτό γιατί η μεγαλούπολη της ερήμου της Νεβάδα, είναι απλά ανεπανάληπτη!

Only Vegas! Αυτό είναι το επίσημο σλόγκαν της πόλης του Λας Βέγκας, που το νόημα τους καταλαβαίνουν απόλυτα όσοι την έχουν επισκεφτεί. Η πόλη «φύτρωσε» κυριολεκτικά πριν από μερικές δεκαετίες στη μέση της ερήμου της Νεβάδα, στη εκπληκτική Αμερικανική Δύση. Οι πρωτοτυπίες της δεν έχουν τελειωμό αφού εκεί υπάρχουν μερικά από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονήματα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία 50 χρόνια. Επτά από τα δέκα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, βρίσκονται εκεί, δυναμικότητας από 1.000 έως και 7.500 δωμάτια! Τα εμπορικά κέντρα, που αυξάνονται συνεχώς, είναι κυριολεκτικά ο παράδεισος του shopping αφού συνδυάζεται η ποικιλία με τις καλύτερες τιμές της Αμερικής. Η διασκέδαση αρχίζει και τελειώνει σε αυτή την πόλη. Τα πιο φαντασμαγορικά σόου σχεδιάζονται και παρουσιάζονται στο Λας Βέγκας, με τους διασημότερους καλλιτέχνες του παγκόσμιου στερεώματος να παρελαύνουν από τις πίστες του. Η πόλη ζει και βασιλεύει όλο το 24ωρο. Απέχει λίγες ώρες από την πόλη των Αγγέλων, το Λος Άντζελες, μόνο που δεν μοιάζουν σε τίποτα, για αυτό και συχνά τα προτείνουμε σε συνδυασμό όπως και το επισης κοντινό, Σαν Φρανσίσκο.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register