Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Η εμπειρία της Ινδονησίας με το Exotic Tours είναι μοναδική. Γνωρίζουμε όλα τα μυστικά, τις κρυμμένες ομορφιές και τις αόρατες αρετές της χώρας και θα σας τα αποκαλύψουμε πρόθυμα. Θα σας οδηγήσουμε στα πιο σαγηνευτικά σημεία του Μπαλί, θα σας μυήσουμε στη μαγεία του καλλιτεχνικού χωριού Ubud, θα σας δείξουμε τη μυστιριακή Ιάβα και το πολύχρωμο Λομπόκ.

Η Ινδονησία απαρτίζεται από 18.000 νησιά. Δε θα έχετε καιρό να τα ανακαλύψετε όλα, φυσικά, αλλά θα μαγευτείτε από τους ναούς της. Με 260.000.000 κατοίκους, η χώρα είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη του πλανήτη κι εκείνη με το μεγαλύτερο πληθυσμό μουσουλμάνων. Ωστόσο, στο Μπαλί επικρατεί ο Ινδουισμός, κάτι που δίνει στο νησί έναν τελείως διαφορετικό αέρα. Τα τοπία με τους ορυζώνες στην Ινδονησία είναι εκπληκτικά, το τοπίο παραδεισένιο κι οι ακτές απέραντες κι αμμώδεις. Είτε επιλέξετε να μείνετε κοντά στη θάλασσα ή σε κάποιο παραδοσιακό χωριό στη ζούγκλα, θα έχετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο cool ταξίδια της ζωής σας!

You don't have permission to register