Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Η χώρα του χαμόγελου και της ελευθερίας. Μια χώρα μοναδική στο κόσμο, πανέμορφη γεμάτη αντιθέσεις αλλά και μια μακραίωνη ιστορική διαδρομή που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο τοπίο. Μια χώρα εξωτική, γεμάτη μυστήριο που αφήνει την πρωτοβουλία στον επισκέπτη να την ανακαλύψει. Με ανθρώπους φιλικούς, ζούγκλες, ποτάμια, όρη, πεδιάδες, εξωτικά νησιά, μια φύση παρθένα που σε συγκλονίζει.

Χωρίς να γνωρίσει ποτέ το ζυγό της αποικιοκρατίας, η Ταϊλάνδη, το τέως Βασίλειο του Σιάμ, διατήρησε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πολιτισμού της περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στη νοτιοανατολική Ασία. Στον ορεινό Βορά κατοικούν πολυάριθμες φυλές με φιλόξενους και χαμογελαστούς ανθρώπους, το Νοτιοανατολικό τμήμα της είναι γεμάτο ιστορικά μνημεία, το κεντρικό και πιο πυκνοκατοικημένο είναι το εμπορικό της κέντρο ενώ ο υπέροχος νότος είναι ένας τόπος μοναδικής ομορφιάς, με χρυσές αμμουδιές και εξωτικά νησιά.

Αν ταξιδεύετε πρώτη φορά στην Ασία, η Ταϊλάνδη είναι η καταλληλότερη χώρα για να μυηθείτε στον εξωτισμό της Ανατολής.

Ξεκινήστε από την Μπανγκόκ, μία από τι μεγαλύτερες και πιο γνωστές πόλεις της Ασίας και συνεχίστε τις διακοπές σας στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως: Πουκέτ, Σαμούι, νησιά Πι Πι, Κράμπι, Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι κ.α.

You don't have permission to register