Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Alila Seminyak

Alila Seminyak

ΜΠΑΛΙ
Κατηγορία: 5*

Βυθίζοντας τους επισκέπτες σε μια φανταστική παραθαλάσσια εμπειρία, το Alila Seminyak Bali είναι ένας καταπράσινος μυστικός κήπος. Σχεδιασμένο από τον Gaurang Khemka στο βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο URBNarc της Σιγκαπούρης, το θέρετρο είναι ένα χαρακτηριστικό μείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής πλεγμένο με κάθετο πράσινο, φυτά που αγκαλιάζουν τοίχους, πράσινες στέγες και διαμορφωμένες βεράντες σχεδιασμένες να ζωντανεύουν τις αισθήσεις. Οι χώροι πρασίνου αφθονούν, αναπαράγονται σε διαδρόμους, λόμπι και όλους τους δημόσιους χώρους, αεριζόμενους φυσικά από το αεράκι του ωκεανού.

Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο αιχμής στο Μπαλί έχει σχεδιαστεί από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο της Σιγκαπούρης WOHA, του οποίου η παγκόσμια φήμη για καινοτόμα σχέδια σε τροπικά περιβάλλοντα έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Διεθνές Βραβείο του Βασιλικού Αυστραλιανού Ινστιτούτου Αρχιτεκτόνων (RAIA) για το σπίτι του στο Rochalie Drive στη Σιγκαπούρη και το Architectural Review MIPIM Future Projects Award για το The Met, μια πολυκατοικία στην Μπανγκόκ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register