Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Alila Ubud

Alila Ubud

ΟΥΜΠΟΥΝΤ
Κατηγορία: 5*

Το ξενοδοχείο Alila Ubud, που βρίσκεται ψηλά πάνω από τον ποταμό Ayung, έχει διαμορφωθεί ως ένα μπαλινέζικο χωριό στην πλαγιά ενός λόφου με το δικό του κοινοτικό κέντρο και πεζόδρομους. Τα δωμάτια και οι βίλες του θέρετρου στέκονται πάνω από μια χαράδρα με ξυλοπόδαρα σαν δεντρόσπιτα και βρίσκονται στις όχθες της κοιλάδας του ποταμού.

Το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Kerry Hill Architects χρησιμοποίησε το παραδοσιακό μπαλινέζικο ντιζάιν, αλλά μεταμόρφωσε σε μοντέρνα γεωμετρία την εξωτική δημιουργία του ξενοδοχείου μας με βίλες στο Ubud. Οι λείοι τοίχοι από γύψο και το σκυρόδεμα συναντούν τις αχυροσκεπές. Τα πλακάκια terrazzo συναντούν χαλίκι ή θρυμματισμένο βράχο. Το ξύλο συναντά το γυαλί, δημιουργώντας ένα από τα πιο μοναδικά σχεδιασμένα boutique ξενοδοχεία που έχει δει το Ubud.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register