Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Baros Maldives

Baros Maldives

ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Κατηγορία: 5*

Το πολυτελές ξενοδοχειακό θέρετρο Baros Maldives είναι ένα μικρό κοραλλιογενές νησί στον Ινδικό Ωκεανό που περιβάλλεται από μια αμμώδη παραλία και έναν ζωντανό ύφαλο, μόλις 25 λεπτά με ταχύπλοο από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Μαλδιβών. Είναι ένα βραβευμένο boutique θέρετρο που φημίζεται για τη διακριτική, εξατομικευμένη υπεροχή των υπηρεσιών. Τα Luxury Resort Hotels δεν γίνονται καλύτερα από το Baros Maldives.

Ως ένα μικρό κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, το Baros προσφέρει μια επιλογή από καλαίσθητα σχεδιασμένες βίλες με παραλία και νερό. Με κάθε Beach Villa κλασικής κομψότητας, μέσα σε πλούσια βλάστηση και απομονωμένες Water Villas, πολλές με ιδιωτικές πισίνες, το Baros Maldives είναι ένα από τα πιο ρομαντικά θέρετρα στα νησιά Μαλδίβες, η τέλεια απόδραση για μήνα του μέλιτος. Εμπνευσμένο από τις παραδόσεις των Μαλδιβών της εγκάρδιας φιλοξενίας, το πολυτελές ξενοδοχείο Baros Maldives είναι ένα όνειρο τροπικού νησιού που έγινε πραγματικότητα, με εκλεκτή κουζίνα, κήπο spa, γυμναστήριο, πισίνα πάνω από το νερό, εξατομικευμένες εκδρομές και υποβρύχιες εμπειρίες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Tours

    You don't have permission to register