Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Como Uma Canggu

Como Uma Canggu

ΜΠΑΛΙ
Κατηγορία: 5*

Το COMO Uma Canggu είναι η νεότερη προσθήκη στα COMO Hotels and Resorts. Βρίσκεται στη νότια ακτή του Μπαλί, και προσφέρει πανοραμική θέα στην απαλή ηφαιστειακή άμμο και τα κύματα.
Αυτό το πολυτελές θέρετρο στο Canggu – μια περιοχή που αρέσει για τη χαλαρή παραλία της και τις κορυφές του σερφ – προσφέρει εξαιρετική κουζίνα, ουσιαστική ευεξία και την ίδια άψογη εξυπηρέτηση για την οποία είναι γνωστή η COMO σε όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες θα φύγουν νιώθοντας ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι. Το COMO Shambhala Retreat του θέρετρου καλλιεργεί την ευεξία μέσω καθημερινών μαθημάτων γυμναστικής, πρακτικής θεραπείας και ολιστικών θεραπειών. Αυτό θα συμπληρωθεί με έναν ήρεμο βραδινό ύπνο στα σύγχρονα καταλύματα του θέρετρου, που διαθέτει κομψά δωμάτια, σουίτες και εντυπωσιακά ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες στον τελευταίο όροφο.

You don't have permission to register