Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives

ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Κατηγορία: 4*

Στην Ατόλη Rasdhoo, σε ένα από τα 5 νησιά που βρίσκονται σε αυτό το μικροσκοπικό αρχιπέλαγος, το Kuramathi Maldives προσφέρει μια φυσική εμπειρία διακοπών στις Μαλδίβες, με μοναδικές ανατροπές που ταιριάζουν σε όλους. Είτε είστε το ήμισυ ενός ζευγαριού σε μια ρομαντική απόδραση είτε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που επιδιώκει να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, είτε προτιμάτε να επιδοθείτε σε αισθησιακές θεραπείες spa είτε να περάσετε ένα απόγευμα εξερευνώντας τους ζωντανούς υφάλους, υπάρχει κυριολεκτικά κάτι για όλους.

Ένα από τα πρώτα νησιωτικά θέρετρα των Μαλδιβών που καλωσορίζουν τους επισκέπτες, το Kuramathi είναι ένα νησί επιλογής, που προσφέρει μια σειρά από βίλες, πολλές γευστικές εμπειρίες, ποικίλες εγκαταστάσεις και, φυσικά, φιλόξενη και φιλική εξυπηρέτηση για την οποία είναι γνωστές οι Μαλδίβες. Το νησί βρίσκεται 56 χιλιόμετρα δυτικά από το διεθνές αεροδρόμιο του Male και έχει μήκος πάνω από 1,8χλμ. Οι βίλες επισκεπτών είναι διάσπαρτες γύρω από καταπράσινους κήπους, με θέα σε απομονωμένες περιοχές μεγάλων παραλιών ή πάνω από το νερό. Πολλές περιοχές του νησιού παραμένουν ανέγγιχτες, καλώντας τους επισκέπτες να κάνουν χαλαρές βόλτες σε ερημικές παραλίες ή μέσα σε παρθένα βλάστηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Tours

    You don't have permission to register