Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μαδαγασκάρη

Μαγαδασκάρη

Είναι το τέταρτο νησί του κόσμου, με πενταπλάσια έκταση από την Ελλάδα και το διπλάσιο μόλις πληθυσμό. Η Μαδαγασκάρη βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της νοτιοανατολικής Αφρικής στον Ινδικό Ωκεανό. Με οδηγό το Exotic Tours, θα εξερευνήσετε το νησί που αποχωρίστηκε από την Αφρική πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια. Η γραπτή ιστορία του ξεκινά τον 7ο αιώνα, όταν οι Άραβες ίδρυσαν οικισμούς στις βορειοδυτικές ακτές.

Η μοναδική της θέση, σε συνδυασμό με το μέγεθός της, την έκαναν περιζήτητη για τους Ευρωπαίους οι οποίοι επιζητούσαν την κυριαρχία της. Ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Ντιόγκο Ντίας ήταν ο πρώτος ο οποίος την προσέγγισε, το 1500. Το 1665 άρχισαν την προσέγγιση οι Γάλλοι, ιδρύοντας λιμάνια στα γειτονικά νησιά Μπουρμπόν και Ιλ ντε Φρανς (σημερινά Ρεϊνιόν και Μαυρίκιος). Ορμητήριο πειρατών στις αρχές του 19ου αιώνα, υπό βρετανική επιρροή αργότερα, προτεκτοράτο των Γάλλων στη συνέχεια, μετά από πολέμους και συγκρούσεις η Μαδαγασκάρη ανεξαρτητοποιήθηκε το 1960. Σήμερα, η υπέροχη αυτή χώρα σας περιμένει να την ανακαλύψετε, να απολαύσετε το μοναδικό της περιβάλλον και να μείνετε στα ονειρεμένα της ξενοδοχεία.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο μυστηριώδη ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register