Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Maya

Maya

ΟΥΜΠΟΥΝΤ
Κατηγορία: 5*

 

Σχεδιασμένο από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Budiman Hendropurnomo του Denton Corker Marshall, το Maya Ubud Resort & Spa είναι εμπνευσμένο από την αρχαία μπαλινέζικη σοφία του προσανατολισμού. Ένας τελετουργικός διάδρομος κατά μήκος της κεντρικής κορυφογραμμής του ακινήτου συνδέει όλους τους δημόσιους χώρους από το portecochere, μέσω του λόμπι και μέχρι το spa δίπλα στο ποτάμι. Στη συνέχεια, όλες οι βίλες τοποθετούνται και στις δύο πλευρές για να αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα ενός αρμονικού χωριού που ακολουθεί το περίγραμμα της γης.

Εννοιολογικά, το θέρετρο είναι μια γιορτή της πολιτιστικής κληρονομιάς του Μπαλί. Ωστόσο, όσον αφορά τη διακόσμηση, επιχειρεί πέρα από το νησί για να συμπεριλάβει μια εκλεκτική συλλογή από αντίκες. Τα ανακτημένα ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί μαζί με πιο μοντέρνα φυσικά υλικά για να δημιουργήσουν μοναδικούς εσωτερικούς χώρους με πλούσιο χαρακτήρα. Οι παλιές ρόδες με κάρο έχουν διαμορφωθεί σε σκελετό καθρέφτη, οι επιφάνειες ήταν κάποτε στρωτήρες στο τρένο και οι παραδοσιακές παγίδες ψαριών και τα καλάθια είναι πλέον χειροποίητα αμπαζούρ.

You don't have permission to register