Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Πολιτισμικά Ταξίδια

Πολιτισμικά Ταξίδια

Η Exotic Tours, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανησυχίες του σύγχρονου ταξιδιώτη, έχει σχεδιάσει ένα ευρύ πακέτο ταξιδιών με έντονο το πολιτιστικό στοιχείο.

Ο Παγκόσµιος Οργανισµός Τουρισµού (WTO) θεωρεί ότι πολιτιστικός τουρισμός είναι το ταξίδι που γίνεται σε προορισμό με κίνητρο βασικά πολιτισμικό και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές περιηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, προσκυνήματα, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, µνηµεία και µουσεία, καθώς και τη μελέτη του φυσικού περιβάλλοντος, του λαϊκού πολιτισμού και της τέχνης.

Στις μέρες μας ο πολιτιστικός ή πολιτισμικός τουρισμός, όπως λέγεται, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική μορφή τουρισμού. Το πολιτιστικό κίνητρο ήταν και παραμένει ένας από τους κυριότερους λόγους ταξιδιών για τους τουρίστες.

Καθένας προορισμός κι ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του πλανήτη μας. Από τον Κόλπο του Halong Bay με τα καρτποσταλικά νησάκια και το Hoi An με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στο Βιετνάμ και τον περίφημο ναό του Άνγκορ Βατ στην Καμπότζη, όλα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO, τη μυστικιστική και αμόλυντη Βιρμανία (Μιανμάρ) με τις χρυσοποίκιλτες παγόδες της και τους γαλήνιους βουδιστές μοναχούς της, το μεγαλοπρεπές κάστρο Χιμέτζι και το όρος Γιοσίνο με τις 30.000 ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία, έως την αρ ντεκό πόλη του Χάστιγκς και τη γιορτή του μήλου στη Νέα Ζηλανδία, θα ζήσετε με την απαράμιλλη φροντίδα της Exotic Tours μοναδικές εμπειρίες.

Επίσης, η Exotic Tours έχει στη διάθεσή σας ιδιαίτερα προγράμματα για να ανακαλύψετε από κοντά το Βασίλειο του Μπουτάν, για να κάνετε ένα ταξίδι μέσα από έναν παραμυθένιο προορισμό και στον εσωτερικό σας κόσμο ή να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε το Ούμπουτ, ένα ξεχωριστό χωριό στο Μπαλί, που συνδυάζει τη μαγεία της μπαλινέζικης παράδοσης με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Γκαλερί, μουσεία, εργαστήρια καλλιτεχνών ανάμεσα σε ινδουιστικούς ναούς και πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν έναν τελείως διαφορετικό τόνο στο μυστηριακό και τροπικό τοπίο του νησιού.

Και ακόμα να δείτε τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Ιράν και να περπατήσετε στους δρόμους του μεταξιού, στο Ισφαχάν και στην Περσέπολη, να επισκεφτείτε την πόλη του Χρυσού, το Γιοχάνεσμπουργκ στη Ν. Αφρική ή να θαυμάσετε το Μάτσου Πίτσου, το τελευταίο καταφύγιο των Ίνκας στο Περού, να περιηγηθείτε στους λαβυρινθώδεις δρόμους του και στα πλακόστρωτα σοκάκια του Βαλπαραΐσο στη Χιλή, να περπατήσετε στη γη των Μάγια στη Γουατεμάλα και να ανεβείτε στην Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό.

Επιλεγμένοι προορισμοί

Ενδιαφέρομαι

    You don't have permission to register