Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Potato Head Seminyak

Potato Head Seminyak

ΜΠΑΛΙ
Κατηγορία: 5*

Κατάμαμα σημαίνει «η μαμά λέει…» στη μητρική μας γλώσσα των Μπαχάσα Ινδονησίας. Μια αναφορά στη σοφία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, με τον ίδιο τρόπο, το μπαλινέζικο boutique ξενοδοχείο μας έχει πολλές ιστορίες να πει. Εξισορροπώντας την παράδοση με τη νεωτερικότητα, θέλαμε να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε τις αιωνόβιες χειροτεχνίες της Ινδονησίας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο για όλους. Τα ειδικά κατασκευασμένα έργα τέχνης και τα χειροποίητα έπιπλα αντιπροσωπεύουν την πλούσια ιστορία του Μπαλί και μοιράζονται τον αυθεντικό πολιτισμό του αρχιπελάγους.

Τολμηρή, ουσιαστική αρχιτεκτονική, σχεδιασμός με εμμονή στις λεπτομέρειες, μενού με βιώσιμο πνεύμα και ζεστή ινδονησιακή φιλοξενία — είμαστε περήφανοι που εκφράζουμε όλα όσα είναι ξεχωριστά για τη νησιωτική μας κληρονομιά, τους γνήσιους ανθρώπους και τους ειδικευμένους τεχνίτες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όποιον εκτιμά την αυθεντικότητα, την οικοκεντρική διαμονή και να είναι μέρος μιας εξαιρετικής κοινότητας.
Ελπίζουμε να νιώσετε σαν να είναι το σπίτι σας όσο είστε εδώ.

Feature Destinations

You don't have permission to register