Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

The Legian

The Legian

ΜΠΑΛΙ
Κατηγορία: Premium 5* Deluxe & Villas

Εδώ, στις μπαλινέζικες ακτές της παραλίας Seminyak, με τον ήλιο, τη θάλασσα και το σοβαρό κύμα, η τοποθεσία δεν είναι το παν. Αυτό το εξαιρετικό τμήμα της χρυσής άμμου δίπλα στα πιο κομψά καταστήματα του νησιού και την πιο κομψή νυχτερινή ζωή της Ασίας είναι απλώς η ακαταμάχητη αρχή αυτού που ξεχωρίζει αυτό το εμβληματικό καταφύγιο στην άμμο από όλα τα υπόλοιπα. Με φόντο τη διαρκή μοντέρνα αρχιτεκτονική και τους ταλαντευόμενους φοίνικες καρύδας, τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα ενισχύουν τις αναμνήσεις που δημιουργούνται μέσα και στις 67 διακριτικές σουίτες και το The Beach House που σκαρφαλώνει κατά μήκος του Ινδικού Ωκεανού.

Για όσους αναζητούν την πιο αγνή ιδιωτικότητα, διασχίστε το δρόμο προς δεκατέσσερις βίλες με οικεία πισίνα στο The Club, όπου οι προσωπικοί μπάτλερ προσθέτουν προσεκτική απόλαυση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του The Legian Bali.

Feature Destinations

You don't have permission to register