Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

The Lokha

The Lokha

ΟΥΜΠΟΥΝΤ
Κατηγορία: 5*

Το Lokha Ubud είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο παραδοσιακό μπαλινέζικο χωριό Keliki, στα περίχωρα του πολιτιστικού Ubud. Έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει την τοπική τέχνη και αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος. Το Lokha Ubud προβλέπει τις ανάγκες των έμπειρων ταξιδιωτών με μια συλλογή από 16 πολυτελείς βίλες, 52 δωμάτια και εγκαταστάσεις τρόπου ζωής σε ένα χαλαρό θέρετρο.

Το ακίνητο περικλείεται μέσα σε ένα αγροτεμάχιο τροπικού τοπίου που κατεβαίνει στις όχθες του ποταμού Wos. Είναι μια διαχρονική τοποθεσία με θέα σε μια γραφική κορυφογραμμή γνωστή ως Bukit Cinta, η οποία κάποτε ήταν ένα απομονωμένο σημείο φλερτ για νεαρούς μπαλινέζους εραστές. Το Lokha Ubud είναι το απόλυτο ξενοδοχείο στο Μπαλί, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν με στυλ και να επανασυνδεθούν με τη φύση μακριά από τους έντονους ρυθμούς του mainstream τουρισμού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register