Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ζανζιβάρη

Ζανζιβάρη

Η ομορφιά της Ζανζιβάρης είναι παρθένα. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα, σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ θα ανακαλύψετε και κοσμοπολίτικες και έρημες παραλίες, αναλόγως με τις ανάγκες σας. Στο «άγνωστο» αυτό αρχιπέλαγος στα ανοιχτά της ανατολικής Αφρικής γεννήθηκε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής: ο Φρέντι Μέρκιουρι των Queen. Στον εξωτικό αυτό προορισμό θα σας ταξιδέψει το Exotic Tours, σε ένα ιδανικό ταξίδι απόδρασης από την πραγματικότητα.

Η καίρια θέση της Ζανζιβάρης στο χάρτη την έκανε να διεκδικείται από πολλούς λαούς από την αρχαιότητα, ακόμη. Οι Αιγύπτιοι, οι Πορτογάλοι, οι Άραβες, οι Άγγλοι, οι Ινδοί έχουν αφήσει έντονα τα ίχνη τους, δίνοντας στο αρχιπέλαγος ένα ξεχωριστό χρώμα. Η ανάμιξη των Αράβων με τους ντόπιους δημιούργησε τη φυλή Σουαχίλι. Το αρχιπέλαγος αποτελείται από πολλά μικρά νησιά, ενώ τα δυο μεγάλα, η Unguja και η Pembaσυγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Άλλοτε ανεξάρτητο κράτος, η Ζανζιβάρη ενώθηκε με την Τανγκανίκα και προέκυψε η Τανζανία.
To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο multiculti ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register