Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Βραζιλία – Ενδεικτικό πρόγραμμα 9 ημερών

Tour Plan

1
Ημέρα 1: Αναχώρηση για Rio de Janeiro
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό το Rio de Janeiro. Άφιξη, υποδοχή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2
Ημέρα 2: Rio de Janeiro
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την εκδρομή μας σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου, στον λόφο «Corcovado» ύψους 710 μέτρων, που στα πορτογαλικά σημαίνει "καμπούρα". Στην κορυφή του βρίσκεται το πασίγνωστο άγαλμα του Ιησού, μήκους 38 μέτρων με τίτλο Christ the Redeemer (Χριστός-Λυτρωτής). Ακολουθώντας μία γραφική διαδρομή με τρενάκι, θα φτάσουμε στην κορυφή του λόφου και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης: παραλίες «Guanabara», «Niteròi», «Copa Cabana», «Ipanema» καθώς και την «Laguna Rodrigo de Freitas». Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί η μεταφορά μας στο Sugar Loaf, αυτή τη χαρακτηριστική βραχώδη κορυφή που αποτελεί σύμβολο της πόλης και οι ντόπιοι την αποκαλούν «πόλη καριόκα». Θα περάσουμε από τις παραλίες «Praia do Botafogo» και «Praia Vermelha» στην αστική περιοχή του Rio de Janeiro, που ονομάζεται «Urca». Από εκεί, θα ανεβούμε στο Sugar Loaf με τελεφερίκ κάνοντας μία πρώτη στάση στον πιο μικρό λόφο "Morro da Urca" και θα συνεχίσουμε προς τον Sugar Loaf. Η θέα κόβει την ανάσα!!! Θα απολαύσετε από ψηλά το Rio de Janeiro, τις παραλίες του, τον κόλπο «Guanabara» και το "Corcovado". Η περιήγησή μας θα τελειώσει με μία πανοραμική βόλτα στη διάσημη παραλία Copa Cabana. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3
Ημέρα 3: Rio de Janeiro
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη για μια 4ωρη περιήγηση στην πόλη του Rio και του ιστορικού κέντρου της. Θα επισκεφθούμε τα κυριότερα αξιοθέατα, όπως: το Αβαείο «São Bento», την όμορφη εκκλησία «Igreja de Candelaria», το «XV. Novembre Square» και το πολιτιστικό κέντρο «Banco do Brasil», το οποίο καταλάμβανε την πρώην έδρα της τράπεζας της Βραζιλίας και θα περάσουμε και από τον διάσημο δρόμο "Goncalves Dias" όπου βρίσκεται ένα παραδοσιακό μπαρ με το όνομα "Colombo". Η ξενάγησή μας θα τελειώσει στο «Largo da Carioca» και στον αστικό καθεδρικό ναό του Rio de Janeiro. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
Ημέρα 4: Rio de Janeiro – Foz do Iguazu
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Foz do Iguazu. Άφιξη, υποδοχή, μεταφορά και επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο της Βραζιλίας και τους καταρράκτες Iguazu (από την πλευρά της Βραζιλίας), που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Περπατήστε στα φυσικά μονοπάτια για να απολαύσετε την ανυπέρβλητη θέα στους καταρράκτες, παγκόσμιο φυσικό θαύμα της UNESCO. Μετά το τέλος της επίσκεψης, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5
Ημέρα 5: Iguazu
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο Εθνικό Πάρκο και στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής. Θα περπατήσουμε και εδώ στα φυσικά μονοπάτια του πάρκου, απολαμβάνοντας τη θέα στους καταρράκτες. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στο πάρκο της Αργεντινής είναι η βόλτα με το τρένο που θα μας μεταφέρει σε ένα εκπληκτικό φαράγγι, που ονομάζεται "Garganta del Diabo" (Λάρυγγας του Διαβόλου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
6
Ημέρα 6: Iguazu – Salvador da Bahia
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την αποικιακή πόλη στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας, Salvador da Baia. Άφιξη, υποδοχή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη για μια προσωπική γνωριμία με την πόλη, γνωστή ως η «πρωτεύουσα της ευτυχίας», καθώς περιβάλλεται από ένα πέπλο ενέργειας και ομορφιάς που λίγες πόλεις μπορούν να ταιριάξουν. Κάποτε ήταν η αποικιακή πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, σήμερα είναι η παλλόμενη καρδιά της αφρο-βραζιλιάνικης κοινότητας της χώρας. Γίνονται συχνά φεστιβάλ, καθώς πλήθη θρησκευτικών πιστών γιορτάζουν τους Αφρικανούς θεούς στις τελετές Candomblé. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει άλλο μέρος στο δυτικό ημισφαίριο όπου ο πολιτισμός όσων μεταφέρθηκαν ως σκλάβοι από την Αφρική έχει διατηρηθεί όπως στο Σαλβαδόρ….από τη μουσική και τη θρησκεία μέχρι το φαγητό, τον χορό και τις παραδόσεις πολεμικών τεχνών. Εκτός από τα πολλά αξιοθέατα στο Σαλβαδόρ, μια πανέμορφη ακτογραμμή βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόλη - μια κατάλληλη εισαγωγή στο τροπικό μεγαλείο της Μπαΐα. Διανυκτέρευση.
7
Ημέρα 7: Salvador da Bahia
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα, έως το απόγευμα που θα ξεκινήσει η περιήγησή μας στην πόλη, για να ανακαλύψουμε την ιστορία, την παράδοση και την ανάπτυξη της. Θα επισκεφθούμε τη διάσημη αστική συνοικία «Pelourinho», με τη διατηρημένη αποικιακή αρχιτεκτονική της, που αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια, περνώντας από την πλατεία του δημαρχείου, την εκκλησία και το Αβαείο "São Francisco" μέχρι το hotspot του Σαλβαδόρ, το μέρος που ονομάζεται "Largo do Pelourinho", που βρίσκεται στη γειτονιά Pelourinho, στην καρδιά του παλαιότερου τμήματος της πόλης του Σαλβαδόρ. Ακολουθεί αποχαιρετιστήριο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αστική συνοικία με τη μαγική της ατμόσφαιρα τις βραδινές ώρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
8
Ημέρα 8: Salvador da Bahia – αναχώρηση
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
9
Ημέρα 9: Άφιξη στην Ελλάδα

Τοποθεσία ταξιδιού

Οι προσδοκίες, η επιθυμητή χρονική διάρκεια, καθώς και ο ενδεδειγμένος οικονομικός προϋπολογισμός, συνθέτουν τα καταλληλότερα κριτήρια για να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί!
You don't have permission to register