Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κολομβία-Ενδεικτικό πρόγραμμα Μπογκοτά και Καρταγένα 7 ημερών

Tour Plan

1
Ημέρα 1: Αναχώρηση
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό την Μπογκοτά. Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο El Dorado της Μπογκοτά. Υποδοχή και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Διανυκτέρευση.
2
Ημέρα 2: Μπογκοτά – Ξενάγηση πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για ξενάγηση του ιστορικού κέντρου της πόλης. Η πρώτη στάση θα είναι στην Plaza de Bolivar για να περπατήσετε στους δρόμους, για να δείτε τα πιο σημαντικά κτίρια της πόλης, όπως το Εθνικό Καπιτώλιο, το οποίο είναι το κέντρο της νομοθετικής ζωής της χώρας, Casa de los Comuneros (η Βουλή των Κομμουνάρων), Casa de Nariño, το οποίο είναι το προεδρικό παλάτι, και το εκκλησιαστικό μουσείο Santa Clara. Η ξενάγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο Χρυσού, το οποίο εκθέτει περίπου 34.000 κομμάτια μεταλλοτεχνίας από διάφορους ισπανόφωνους πολιτισμούς και επίσκεψη στο House Museum Quinta de Bolivar, το οποίο ανήκει στον Simon Bolivar. Η ξενάγηση συνεχίζεται στο εμβληματικό σύμβολο της Μπογκοτά, τον λόφο Monserrate που υψώνεται στα 3.152 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Από εκεί μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη θέα της Μπογκοτά. Απόγευμα ελεύθερο για να περιηγηθείτε και ανακαλύψετε τις ομορφιές της πόλης. Διανυκτέρευση.
3
Ημέρα 3: Μπογκοτά – Καρταχένα
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς Καρταχένα. Υποδοχή και μεταφορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Rafael Nuñez στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
Ημέρα 4: Καρταχένα – Ξενάγηση πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα γνωρίσουμε την αποικιακή, παραθαλάσσια πόλη Καρταχένα - Cartagena de Indias - όπου το 1984 χαρακτηρίστηκε ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Η περιήγησή μας, ξεκινάει από τις σύγχρονες γειτονιές του Bocagrande και του Manga, όπου είναι εμφανής η αντίθεση ανάμεσα στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και στην ομορφιά των παλιών πολύχρωμων, χαμηλών σπιτιών του περασμένου αιώνα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Κάστρο του San Felipe de Barajas, με το οποίο οι Ισπανοί προσπάθησαν να αμυνθούν από τις αγγλικές επιθέσεις τον 17ο αιώνα. Θα καταλήξουμε στο μουσείο σμαραγδιών, περπατώντας γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα σοκάκια και τα τοπικά μαγαζιά. Διανυκτέρευση.
5
Ημέρα 5: Καρταχένα – Ξενάγηση στις παραλίες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ολοήμερη περιήγηση στο Εθνικό Πάρκο των Νήσων Ροζάριο. Εκεί θα απολαύσετε υπέροχους κοραλλιογενείς υφάλους με μια μεγάλη ποικιλία πανίδας στα κρυστάλλινα νερά τους και κατάλευκες παραλίες, ιδανικές για χαλάρωση και κολύμπι. Επιστροφή στην Καρταχένα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6
Ημέρα 6: Αναχώρηση
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινό ελεύθερο μέχρι την ώρα της μεταφοράς προς το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής
7
Ημέρα 7: Άφιξη στην Ελλάδα

Τοποθεσία ταξιδιού

Οι προσδοκίες, η επιθυμητή χρονική διάρκεια, καθώς και ο ενδεδειγμένος οικονομικός προϋπολογισμός, συνθέτουν τα καταλληλότερα κριτήρια για να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί!
You don't have permission to register