Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μαλδίβες: Ενδεικτικό πρόγραμμα 8 ημερών

Tour Plan

1
Ημέρα 1: Αναχώρηση
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό το Μάλε, στις Μαλδίβες.
2
Ημέρα 2: Άφιξη στις Μαλδίβες - Μάλε
Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο Male της ιδιόμορφης νησιωτικής χώρας, με το μικρότερο μουσουλμανικό έθνος. Στα σανσκριτικά – όπως εικάζεται ως προς το όνομα τους – η λέξη maladvipa σημαίνει «γιρλάντα νησιών» και αυτό ακριβώς είναι οι Μαλδίβες: ένα ιδιόμορφο περιλαίμιο στον Ινδικό ωκεανό! Μεθυστικό σύμπλεγμα από 26 κοραλλιογενής νησίδες, οι οποίες επιμερίζονται  σε χιλιάδες μικρές ατόλες, πολλές εκ των οποίων διαμορφωμένες σε πολυτελή εξωτικά θέρετρα, κάποιες μόνο για χρήση εσωτερικής διακίνησης προμηθειών ή ως λειτουργικοί σταθμοί με αεροδρόμιο ή κέντρα υγείας  και άλλες μη κατοικήσιμες. Υποδοχή από τον αντιπρόσωπο του ξενοδοχείου και καθοδήγηση για την απαραίτητη μεταφορά στο νησάκι της επιλογής σας. Το είδος της μεταφοράς εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ αεροδρομίου Μάλε και του νησιού όπου θα παραμείνετε για το υπόλοιπο της διαμονής. Ταχύπλοο, υδροπλάνο ή ακόμα και συνδυαστική μεταφορά με εσωτερική πτήση και καραβάκι, όλα προσφέρουν μια ειδυλλιακή διαδρομή σε κάποιο από τα πολυάριθμα ονειρικά νησάκια/ ξενοδοχεία της χώρας. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
Ημέρα 3: Γνωριμία με τις ομορφιές του νησιού
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, ένα είναι σίγουρο: το τοπίο είναι τόσο μαγικό που θαρρείς ότι ο χρόνος έχει σταματήσει ! Όσο παράλογο και εάν ακούγεται, εδώ διαπιστώνει κανείς την υπεροχή της απόλυτης απραξίας που όλοι έχουμε ανάγκη για λίγο, σαν ένα μικρό διάλλειμα από τον σύγχρονο και εξοντωτικό ρυθμό της ζωής. Ημέρα με χαλαρή διάθεση στη λευκή αμμουδιά της ιδιωτικής παραλίας του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.
4
Ημέρα 4: Προαιρετικές δραστηριότητες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη με προαιρετική επιλογή από τις δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρει το ξενοδοχείο. Ενδεικτικά: Snorkeling στη ζεστή τιρκουάζ λιμνοθάλασσα του κοραλλιογενή ύφαλου περιμετρικά του νησιού. Διανυκτέρευση
5
Ημέρα 5: Προαιρετικές δραστηριότητες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη με προαιρετική επιλογή από τις δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρει το ξενοδοχείο. Ενδεικτικά: Island-hopping στα γύρω νησάκια για κολύμπι, snorkeling, ηλιοθεραπεία, ή ακόμα και καταδύσεις. Διανυκτέρευση.
6
Ημέρα 6: Προαιρετικές δραστηριότητες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη με προαιρετική επιλογή από τις δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρει το ξενοδοχείο. Ενδεικτικά: Sunset (dinner) Cruise – τίποτα πιο ειδυλλιακό από μια μίνι-κρουαζιέρα με θέα τη δύση του ηλίου. Διανυκτέρευση.
7
Ημέρα 7: Επιστροφή από Μαλδίβες - Μάλε
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για επιλεγμένες μικρές απολαύσεις που παρέχει το νησάκι, πριν τη μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Male. Η ακριβής ώρα αναχώρησης ορίζεται το προηγούμενο βράδυ σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και διαμορφώνεται όσο το δυνατόν στον καταλληλότερο χρόνο βάση της προγραμματισμένης πτήσης. Προαιρετικά, εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος, περιήγηση στην πόλη του Male για μια βόλτα στην κεντρικό παζάρι. (με taxi-boat από/ προς το αεροδρόμιο του Male) . Προαιρετικά, ολιγόωρη παραμονή στο ξενοδοχείο Hulhule, το οποίο απέχει μόλις 5’ λεπτά από το αεροδρόμιο. (διατίθενται διάφορα πακέτα με ελάχιστες υπηρεσίες τη φύλαξη αποσκευών και τις μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο ή και πιο εμπλουτισμένα με επιπλέον χρήση Wi-Fi, πισίνας, αποδυτηρίων με ντους ή και δωματίου) Κατόπιν, πτήση επιστροφής (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).
8
Ημέρα 8: Άφιξη στην Ελλάδα

Τοποθεσία ταξιδιού

You don't have permission to register