Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μαυρίκιος: Ενδεικτικό πρόγραμμα 8 ημερών

Tour Plan

1
Ημέρα 1: Αναχώρηση
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό το Μαυρίκιο.
2
Ημέρα 2: Άφιξη στο Μαυρίκιο
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μαυρίκιου, ο οποίος αν και δεν είναι Άγιος (όπως συνηθίζεται να τον αποκαλούν), σίγουρα βρίσκεται στον παράδεισο!Εντυπωσιακά υψίπεδα, βοτανικοί κήποι και ένας από τους μεγαλύτερους κοραλλιογενής ύφαλους στον κόσμο, με αποτέλεσμα τις ήρεμες και ζεστές λιμνοθάλασσες σε ετήσια βάση. Η ποικιλία των χρωμάτων, των γεύσεων, των εθίμων και των πολιτισμών θα σας συναρπάσουν και θα σας θυμίσουν πως βρίσκεστε στον εξωτικό Μαυρίκιο. Υποδοχή, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.
3
Ημέρα 3: Γνωριμία με τις φυσικές ομορφιές του νησιού & επίσκεψη στο Port-Louis
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η γνωριμία με το νησί μπορεί να αρχίσει με μια εκδρομή στο βοτανικό κήπο Pamplemousses, γεμάτο με ιδιαίτερες ποικιλίες από φοίνικες, ιδιαίτερα τοπικά φυτά, μοναδικά εξωτικά λουλούδια, αλλά και εντυπωσιακά γιγαντιαία νούφαρα στις λίμνες του. Στη συνέχεια σύντομη στάση στην πρωτεύουσα της χώρας ‘Port Louis’ για αγορές στα περίφημα καταστήματα της περιοχής ‘Caudan Waterfront’. Επίσκεψη σε μία τυπική κατοικία αποικιακού στυλ, η οποία έχει μετατραπεί σε Μουσείο. Τα πλούσια πολιτισμικά στοιχεία του τόπου γίνονται αντιληπτά με την περιήγηση στους κομψούς χώρους και τους εξωτικούς κήπους του. Υπόλοιπο ημέρας με χαλαρή διάθεση στη λευκή αμμουδιά της ιδιωτικής παραλίας του ξενοδοχείου.
4
Ημέρα 4: Πρόταση εκδρομής στα ποικιλόμορφα φυσικά τοπία του τόπου
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξεκινήστε τη μέρα σας με επισκέψεις στα πιο ιδιαίτερα φυσικά τοπία του νησιού. Αρχικά, στο ανενεργό ηφαίστειο Trou aux Cerfs, στον κρατήρα του οποίου βρίσκεται η λίμνη Grand Bassin, κέντρο λατρείας για τους Ινδουιστές. Ακολουθεί το εθνικό πάρκο στο φαράγγι Black River Gorges, ένα πραγματικό καταφύγιο των ενδημικών ειδών πανίδας και χλωρίδας. Η εκδρομή τελειώνει στην περιοχή Chamarel, όπου εντυπωσιάζει ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, γνωστό σαν η «χρωματιστή Γη». Άμμος και ηφαιστειακή στάχτη απλώνονται σε απαλές καμπύλες στο έδαφος σχηματίζοντας διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, σαν ένα ουράνιο τόξο. Το θεαματικό τοπίο συμπληρώνει ο ομώνυμος καταρράκτης, ο οποίος περιβάλλεται από πυκνή τροπική βλάστηση.
5
Ημέρα 5: Επίσκεψη στο περίφημο Ile aux Cerfs με καταμαράν
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ο Μαυρίκιος είναι επίσης γνωστός για τις υπέροχες εξωτικές αμμουδιές και στα γύρω κοντινά νησάκια του. Προτείνεται ανεπιφύλακτα η μονοήμερη εκδρομή με καταμαράν στο Ile aux Cerfs (νησί των ελαφιών). Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα καταγάλανα νερά της σμαραγδένιας λιμνοθάλασσας του μικρού γραφικού νησιού.
6
Ημέρα 6: Ελεύθερες δραστηριότητες ή διαδραστικές εκδρομές
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η μέρα είναι ελεύθερη για προαιρετικές δραστηριότητες ή περιπλανήσεις στο νησί. Για τους πιο δραστήριους ταξιδιώτες, προτείνεται επίσης και το Ile Aux Aigrettes (νησί του ασβεστόλιθου), στο οποίο η πρόσβαση γίνεται διασχίζοντας με ταχύπλοο τη λιμνοθάλασσα από το Mahebourg. Πρόκειται για καταφύγιο βιοποικιλότητας του Μαυρίκιου, το οποίο διατηρεί το Ίδρυμα προστασίας άγριας ζωής της χώρας. Εδώ θα συναντήσετε αρκετά από τα προστατευόμενα είδη ζώων όπως η γιγαντιαία χελώνα αλλά και σπάνιων πτηνών.
7
Ημέρα 7: Επιστροφή από Μαυρίκιο
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Λίγος ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές σας, πριν τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).
8
Ημέρα 8: Άφιξη στην Ελλάδα
9
Ημέρα 9: Κανκούν – Αθήνα (μέσω ενδιάμεσου σταθμού)
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την μεταφορά στο αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού
10
Ημέρα 10: Άφιξη στην Αθήνα.

Τοποθεσία ταξιδιού

Δυνατότητα παράτασης της διαμονής, ή συνδυασμού προορισμών. Οι προσδοκίες, η επιθυμητή χρονική διάρκεια, καθώς και ο ενδεδειγμένος οικονομικός προϋπολογισμός, συνθέτουν τα καταλληλότερα κριτήρια για να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί!
You don't have permission to register