Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μπανγκόκ: Ενδεικτικό πρόγραμμα Γύρος Β. Ταϋλάνδης 

Tour Plan

1
Ημέρα 1: Αναχώρηση
Αναχώρηση από Αθήνα με πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επόμενη μέρα.
2
Ημέρα 2: Άφιξη στη Μπανγκόκ 
Άφιξη στη Μπανγκόκ, υποδοχή, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Η Μπανγκόκ, είναι η μεγαλύτερη πόλη και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ταϋλάνδης. Την αποκαλούν και ως «Βενετία της Ανατολής», λόγω των παραποτάμων που διασχίζουν την πόλη. Με πληθυσμό πάνω από 8 εκατομμύρια, η παλλόμενη από ζωή πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, είναι μία από τις πιο εξωτικές πόλει του κόσμου, ένα απίστευτο μείγμα της παράδοσης και του μοντέρνου. Η πρώτη εντύπωση από την Μπανγκόκ είναι η πυρετώδης κυκλοφορία και οι πανύψηλοι ουρανοξύστες, σε συνδυασμό όμως με την λάμψη μίας αρχαίας παράδοσης με αναρίθμητους εκθαμβωτικούς ναούς, βασιλικά ανάκτορα, υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα, αναρίθμητα εστιατόρια που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, αλλά και ξεχωριστή νυχτερινή διασκέδαση. Ανακαλύψτε την!! Διανυκτέρευση (Century Park Hotel or similar).
3
Ημέρα 3: Μπανγκόκ – ξενάγηση πόλης (πρωινό/γεύμα) 
Πρωινό και ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι και το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα. Ακολουθεί  βαρκάδα (με ταχύπλοο) στα κανάλια του ποταμού Chao Phraya, και επίσκεψη στο Ναό της Αυγής ‘Wat Arun’. Γεύμα κατά τη διάρκεια της εκδρομής σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση. (Century Park Hotel or similar)
4
Ημέρα 4: Μπανγκόκ – Αγιουτάγια – Λόμπουρι - Πιτσανουλόκ (πρωινό/γεύμα)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς προς Βόρεια Ταϋλάνδη, με τελικό σταθμό το Πιτσανουλόκ. Στάση στην πρώην θερινή κατοικία των βασιλέων της Αγιούταγια με επίσκεψη στο Παλάτι. Συνεχίζουμε για την πόλη Λόμπουρι. Επίσκεψη στον 3-πυργο Ναό ‘Phra Prang Sam Yod’ με τα εντυπωσιακά στολίδια και τον ινδουιστικό Ναό ‘Sarn Prakarn’ με το ιερό της θεάς Κάλι. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Έπειτα κατευθυνόμαστε στο Πιτσανουλόκ. Διανυκτέρευση (Topland  Hotel Phitsanuloke or similar).
5
Ημέρα 5: Πιτσανουλόκ – Σουκοτάι – Τσιανγκ Ράι (πρωινό/γεύμα) 
Πρωινό και κατόπιν αναχώρηση οδικώς για Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης, η οποία βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO. Επίσκεψη στους Ναούς ‘Wat Sra Sri’ και ‘Wat Sri Chum’. Συνεχίζουμε για το πάρκο Sri Satchanalai, ακολουθεί γεύμα και μια περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Τελική διαδρομή προς Τσιάνγκ Ράι. Διανυκτέρευση (Wiang Inn Hotel or similar).
6
Ημέρα 6: Τσιανγκ Ράι (πρωινό/γεύμα) 
Ύστερα από το πρωινό, ολοήμερη εκδρομή με γεύμα καθοδόν σε τοπικό εστιατόριο. Η διαδρομή προς το βόρειο τμήμα της Ταϋλάνδης είναι εντυπωσιακή. Διανύοντας καταπράσινους λόφους φτάνουμε στα χωριά Akha και Yao, γνωστά για τις εξωτικές φυλές τους, με βορειότερο σημείο το Mae Sa στα σύνορα της χώρας. Στάση για γεύμα και έπειτα συνεχίζουμε προς το κέντρο των συνόρων Ταϊλάνδης, Μυανμάρ και Λάος, το περίφημο ‘Χρυσό Τρίγωνο’. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ. Επίσκεψη στην επαρχιακή πόλη της Τσιάνγκ Σαέν, στις όχθες του ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση (Wiang Inn Hotel or similar).
7
Ημέρα 7: Τσιανγκ Ράι – Τσιάνγ Μάι (πρωινό/γεύμα/δείπνο) 
Πρωινό και έπειτα αναχώρηση οδικώς προς Τσιάνγκ Μάι. Καθοδόν εκδρομή στην περιοχή Mae Ka Chan, γνωστή για τις ιαματικές πηγές της. Η γραφική διαδρομή συνεχίζεται διασχίζοντας λόφους και καταπράσινες εκτάσεις ζούγκλας. Λίγο πριν την άφιξη μας στο Τσιάνγκ Μάι, στάση για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ύστερα, επίσκεψη στο Ναό ‘Wat Phra Dhat Doi Suthep’ στην κορυφή του ομώνυμου λόφου με την χρυσή Παγόδα, τα αγαλματίδια του Βούδα και τους ιερούς βωμούς. Το βράδυ, δείπνο ‘Kantoke’ (μενού της Βορείου Ταϋλάνδης) και παραδοσιακό χοροθέατρο. Διανυκτέρευση (Park Hotel or similar).
8
Ημέρα 8: Τσιάνγ Μάι (πρωινό/γεύμα) 
Μετά το πρωινό, ολοήμερα εκδρομή με γεύμα καθοδόν σε τοπικό εστιατόριο. Αρχικά, στάση σε καταφύγιο ελεφάντων και προαιρετικά βόλτα με ελέφαντα. Κατόπιν επίσκεψη σε αγρόκτημα με καλλιέργεια ορχιδέας και πεταλούδας και μετά γεύμα σε κοντινό τοπικό εστιατόριο. Αργότερα, επίσκεψη σε παραδοσιακούς οικισμούς και χωριά της περιοχής, πηγή χειροτεχνημάτων όλης της χώρας. Χειροποίητα εργόχειρα, μεταξένια υφαντά, χάρτινες χρωματιστές ομπρέλες και ξύλινα κομψοτεχνήματα, διατίθενται προς αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση (Park Hotel).
9
Ημέρα 9: Τσιάνγ Μάι – Αθήνα (πρωινό) 
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
10
Ημέρα 10: Άφιξη στην Αθήνα.

Τοποθεσία ταξιδιού

Δυνατότητα παράτασης της διαμονής, ή συνδυασμού προορισμών. Οι προσδοκίες, η επιθυμητή χρονική διάρκεια, καθώς και ο ενδεδειγμένος οικονομικός προϋπολογισμός, συνθέτουν τα καταλληλότερα κριτήρια για να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί!
You don't have permission to register